AXA získala na SIBAF Award 2018 3. miesto v kategórií "Poistenie občanov"

Skupina AXA SR a ČR získala ďalšie ocenenie. Tentoraz na domácej pôde, na slávnostnom vyhlasovaní výsledkov Ankety SIBAF® Award. Tá je súčasťou odborného podujatia sprostredkovateľov poistenia SIBAF® forum, ktoré sa uskutočnilo 18. októbra 2018. AXA SR a ČR získala 3. miesto v kategórii Poistenie občanov (majetku a zodpovednosti za škodu).

„Ocenenie nám spravilo veľkú radosť a teší nás, že naši sprostredkovatelia takto ohodnotili spôsob produktového nastavenia a komunikácie s našim retailovým klientom. Spätná väzba je pre nás dôležitá nielen od klientov, ale aj od našich partnerov, ktorí s našimi produktmi pracujú každý deň,“ hovorí Ján Kusý, riaditeľ predaja neživotného poistenia skupiny AXA na Slovensku a v Českej republike.

Anketa SIBAF® Award sa koná pravidelne od roku 2006. Jej výsledky odrážajú kvalitu služieb, ktorú poisťovne poskytujú pre klientov a sprostredkovateľov poistenia. V rámci ankety Poisťovňa roka boli hodnotené tri kategórie. V tomto ročníku sa do hlasovania zapojilo 76 spoločností, sprostredkovateľov poistenia typu samostatný finančný agent, finančný poradca a sprostredkovateľ poistenia z iného členského štátu pre sektor poistenia. Spolu odovzdali až 261 hlasovacích lístkov pre 3 kategórie. Ide tak o ďalšiu priaznivú správu pre skupinu AXA SR a ČR, ktorá tento rok oznámila výborné polročné výsledky na českom a slovenskom trhu, na ktorých plánuje ďalšie investície do svojej značky. Navyše len nedávno sa AXA v aktuálnom rebríčku najlepších globálnych značiek Interbrand desiatykrát za sebou stala aj najlepšou značkou v oblasti poisťovníctva.